Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

problemi u radu

• Justice
  • Autor teme
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Više
17 godina 1 mjesec ago #262 od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Eh da, zaboravih priupitati i zašto ne dobivam više poruke o novim postovima na mail? Napominjem kako sam prije dobivala za sve teme foruma, a nisam mijenjala nikakve postavke u tom smislu.
Čujemo se ili pišemo si sutra.
Pozz svima!

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.

• Justice
  • Autor teme
Više
17 godina 1 mjesec ago #261 od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Ne znam što se točno zbiva (samo naslućujem), ali danas sam već dva puta imala problem kada sam pokušavala raditi neke stvari na stranici.
Naime,
a) slučaj prvi:
- pokušala sam kolegi odgovoriti, ali sam morala prekinuti pisanje odgovora,
- kada sam nastavila nakon izvjesnog vremena i zgotovila ga, kliknem na objavu međutim tekst nije objavljen, već zbrisan, uz opasku (Pretpostavljam da predugo nisam nastavila pisanje odgovora pa me automatski isključio, iako je pisalo da sam on-line, ali nisam mogla nastaviti rad na forumu. Jesm li u pravu? Može li se to riješiti drugačije? )
b) slučaj drugi:
- postavljam u rubrici oglednih primjeraka nove obrasce, napišem tekst, postavim obrasce (čak sam i uspjela prenijeti i u obliku tablica), kliknem na \"primjeni\" i ne napravim ništa, ništa nije objavljeno, niti vidljivo, teksta nigdje ni za lijeka. Gdje griješim? Help mi! :blush:
p.s. Ne stižem baš priupitati u neko normalno vrijeme, jer mi je gužva na više polja.

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.

Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.127 sekundi
Pokreće Kunena Forum