- Zahvala primljena: 0
Okrugli stol UPUZ-a: JPP u zdr ust
- Justice
- Autor teme
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
17 godina 4 mjeseci ago #176
od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Razmišljam...iako je nedjelja...razmišljam... 
Mislim i ja da bi to bilo zgodno uvesti. Ja sam za. Ne treba to biti ništa opširno, ali da smo svi u tijeku aktualnih zbivanja i stajališta.
Skeniranje i postavljanje dijela interesantnih materijala na stranicama Udruge, mi se čini dobrim rješenjem, osim, naravno, ako nisu posrijedi neka zaštićena autorska djela, što bi trebalo procjenjivati od pojedinog slučaja do slučaja. To bi možda bilo dobro staviti samo za registrirane članove Udruge.
Samo ne bih voljela da to rade uvijek isti pojedinci, već da se aktivno svi u to uključe.
Što nam na to kaže predsjednica i ostali?

Mislim i ja da bi to bilo zgodno uvesti. Ja sam za. Ne treba to biti ništa opširno, ali da smo svi u tijeku aktualnih zbivanja i stajališta.
Skeniranje i postavljanje dijela interesantnih materijala na stranicama Udruge, mi se čini dobrim rješenjem, osim, naravno, ako nisu posrijedi neka zaštićena autorska djela, što bi trebalo procjenjivati od pojedinog slučaja do slučaja. To bi možda bilo dobro staviti samo za registrirane članove Udruge.
Samo ne bih voljela da to rade uvijek isti pojedinci, već da se aktivno svi u to uključe.
Što nam na to kaže predsjednica i ostali?
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- Papa Štrumf
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
17 godina 4 mjeseci ago #173
od Papa Štrumf
Okaj.
Pazi to je dobra fora, odnosno to bi mogli uvesti kao jednu novinu. Onaj ili oni koji idu na neki seminar da poslije naprave sažetak i prezentiraju ga na stranicama udruge. Interesantne materijale se može umnožiti, skenirati ili bilo kako drugačije učiniti dostupnima. Na taj bi način bi svi oni koje interesira određena tema, a iz tko zna kojih razloga nisu mogli biti na seminaru, dobili kvalitetnu informaciju.
Razmisli o tome.
Pazi to je dobra fora, odnosno to bi mogli uvesti kao jednu novinu. Onaj ili oni koji idu na neki seminar da poslije naprave sažetak i prezentiraju ga na stranicama udruge. Interesantne materijale se može umnožiti, skenirati ili bilo kako drugačije učiniti dostupnima. Na taj bi način bi svi oni koje interesira određena tema, a iz tko zna kojih razloga nisu mogli biti na seminaru, dobili kvalitetnu informaciju.
Razmisli o tome.
- Justice
- Autor teme
-
Manje
Više
17 godina 4 mjeseci ago #172
od Justice
Ukoliko idem, svakako ti se javim da se malo ispričamo.
Ako ne, mogu li te zamoliti da mi umnožiš i pošalješ materijale ukoliko ih bude bilo ili da nam na stranicama ispričaš sažetak/srž okruglog stola?
Ako ne, mogu li te zamoliti da mi umnožiš i pošalješ materijale ukoliko ih bude bilo ili da nam na stranicama ispričaš sažetak/srž okruglog stola?

- Papa Štrumf
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
17 godina 4 mjeseci ago #166
od Papa Štrumf
To idem OBAVEZNO. Tko misli doćći nek se javi da se nađemo i popijemo kavicu. Barem kavicu.
- Justice
- Autor teme
-
Manje
Više
17 godina 4 mjeseci ago #165
od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
A ide li netko na okrugli stol koji organizira Udurga poslodavaca u zdravstvu u suradnji sa Sektorom za javno privatno partnerstvo - Agencije za promicanje izvoza i ulaganja, na temu: \"Primjena modela javno privatnog partnerstva u zdravstvenim ustanovama\", koji se održava u Zagrebu, 29.05. u sklopu Medicine i tehnike?
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.114 sekundi