- Zahvala primljena: 1
potvrda o znaju stranog jezika
- lex
-
Autor teme
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
15 godina 4 mjeseci ago #753
od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
smatram da školska svjedodžba ne može imati status potvrde o aktivnom znanju stranog jezika, te da jedino registrirane škole stranih jezika mogu izdati ovakve potvrde koje imaju verificirane programe utvrđivanja adekvatnosti i vrijednosti znanja stranog jezika kroz ljestvicu programa koji utvrđuju status znanja stranog jezika.
Moje mišljenje je da bi ovu riječ \"aktivno\" iz Pravilnika trebalo izbaciti i da bi bilo dovoljno znanje stranog jezika koje bi se dokazivalo školskim i fakultetskim svjedodžbama (kroz osnovno, srednje i fakultetsko obrazovanje učenik-student ima 11 godina učenja stranog jezika), što je pretpostavka dovoljnog (a ne aktivnog znanja) stranog jezika.
Kontaktirajte zdravstvenu ustanovu u kojoj se natječete i upitajte da li priznaju svjedožbe iz prethodnog školovanja, jer u konačnici, Pravilnik nije propisao tko izdaje dokaz aktivnog znanja stranog jezika, što mislim da je pravna praznina u Pravilniku, i da ga se može dvojako shvatiti i primjenjivati.
Moje mišljenje je da bi ovu riječ \"aktivno\" iz Pravilnika trebalo izbaciti i da bi bilo dovoljno znanje stranog jezika koje bi se dokazivalo školskim i fakultetskim svjedodžbama (kroz osnovno, srednje i fakultetsko obrazovanje učenik-student ima 11 godina učenja stranog jezika), što je pretpostavka dovoljnog (a ne aktivnog znanja) stranog jezika.
Kontaktirajte zdravstvenu ustanovu u kojoj se natječete i upitajte da li priznaju svjedožbe iz prethodnog školovanja, jer u konačnici, Pravilnik nije propisao tko izdaje dokaz aktivnog znanja stranog jezika, što mislim da je pravna praznina u Pravilniku, i da ga se može dvojako shvatiti i primjenjivati.
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- lex
-
Autor teme
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
15 godina 4 mjeseci ago #745
od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
proslijeđeno s maila Udruge
Poštovani,
molim Vas da mi odgovorite koja je to potvrda o aktivnom znanju stranog jezika, te koje su ustanove koje takve potvrde izdaju i koji stupanj
znanja stranog jezika mora biti zadovoljen da bi se mogla dobiti takva potvrda!
Mogu li svrsi poslužiti srednjoškolske svjedodžbe?
Unaprijed mnogo hvala na odgovoru!
Uz srdačan pozdrav
............
Poštovani,
molim Vas da mi odgovorite koja je to potvrda o aktivnom znanju stranog jezika, te koje su ustanove koje takve potvrde izdaju i koji stupanj
znanja stranog jezika mora biti zadovoljen da bi se mogla dobiti takva potvrda!
Mogu li svrsi poslužiti srednjoškolske svjedodžbe?
Unaprijed mnogo hvala na odgovoru!
Uz srdačan pozdrav
............
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.241 sekundi