- Zahvala primljena: 1
Prekid specijalističkog usavršavanja
- lex
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
15 godina 1 mjesec ago #889
od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Ugovor o specijalizaciji propisuje odkad počinje teći specijalizacija, i sam ugovor se mora potpisati u roku od 30 dana računajući od dana izdavanja rješenja Ministarstva zdravstva o specijalizaciji.
Dakle, ne možete niti započeti korištenje specijalizacije prije izdavanja dekreta, odnosno, prije sklapanja ugovora o specijalizaciji.
Stoga, Vaša prava i obveze teku tek od dana sklapanja ugovora o specijalizaciji, a povrat utrošenih sredstava od dana započinjanja specijalizacije.
Dakle, ne možete niti započeti korištenje specijalizacije prije izdavanja dekreta, odnosno, prije sklapanja ugovora o specijalizaciji.
Stoga, Vaša prava i obveze teku tek od dana sklapanja ugovora o specijalizaciji, a povrat utrošenih sredstava od dana započinjanja specijalizacije.
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- Vilogorac
- Autor teme
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 1 mjesec ago #888
od Vilogorac
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Poštovani,
ugovor sa zdravstvenom ustanovom u kojoj obavljam specijalizaciju sam potpisala 1.12.2009. godine. Dekret je službeno stigao 24.06.2010. Želja mi je odustati od specijalizacije jer mi se otvorila bolja mogućnost. Zanima me da li trebam vratiti novac od samog početka zaposlenja u ustanovi, dakle od 1.12. iako se vodim kao sekundarac do 24.6.jer mi nije retrogradno priznat rad sekundarca kao specijalizacija ili samo od 24.6.2010. otkad sam službeno specijalizant.
Hvala!
ugovor sa zdravstvenom ustanovom u kojoj obavljam specijalizaciju sam potpisala 1.12.2009. godine. Dekret je službeno stigao 24.06.2010. Želja mi je odustati od specijalizacije jer mi se otvorila bolja mogućnost. Zanima me da li trebam vratiti novac od samog početka zaposlenja u ustanovi, dakle od 1.12. iako se vodim kao sekundarac do 24.6.jer mi nije retrogradno priznat rad sekundarca kao specijalizacija ili samo od 24.6.2010. otkad sam službeno specijalizant.
Hvala!
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.127 sekundi