Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

dali je to moguće

• Papa Štrumf
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Više
12 godina 3 mjeseci ago #1905 od Papa Štrumf
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
AKO se ništa sindikati i vlada ne dogovore, a pošto je KU proglašen ništetnim, a
Zakonom o reprezentativnosti ne vrijede bivši kolektivni ugovori, onda je to tako.

Vjerujem da će se i sindikati i vlada ovih dana dogovoriti i potpisati sporazum ili nešto
temeljem kojeg bi konvalidirali određene odredbe (još uvijek) važećeg KU ili bi "oživjeli"
prethodni KU. Na taj bi se način vratili na stanje prije 01. 01. ove godine ili na stanje 01. 01. 2012.
To je dobra varijanta.

Ali uvijek je moguća i varijanta da se ne dogovore i u tom slučaju ostaje samo ono što nam je
navedeno u TKU - a to je 0,5.

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.

• gogi
  • Autor teme
Više
12 godina 3 mjeseci ago #1903 od gogi
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
:dry: Zanima me dali je nakon ovog šta se desilo sa novim KU istina ,kako je izjavila naša pravnica,da odsada na plaći od šestog mjeseca više nema dodataka na uvjete rada,dodatka na radni staž,pa po tome će svi imati plaću sa odgovarajućim koeficijentom,bez obzira dali si zdravstveni radnik na izvorima zračenja,na davanju citostatika,na radu sa infektima,i hitnom traktu,i kao nezdravstveni radnici,malo mi to čudno zvuči jer koliko sam shvatila radi se o enormnom izračunu dežurstava,šta po mom mišljenju je u ovoj situaciji u kojem je zdravstvo nije u redu.Kaže da će u plaću ići koeficijent i eventualno 0,5 po godini staža :woohoo: :dry: Dali i vi imate takvih saznanja?Hvala unaprijed na odgovoru i srdačan pozdrav :)

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.

Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.148 sekundi
Pokreće Kunena Forum