- Zahvala primljena: 0
naknada plaće po čl. 37. ZOZo
- Justice
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
16 godina 8 mjeseci ago #399
od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Ma nema frke, nisam ni pomislila na negativne konotacije, a vjerujem ni kolegica. Pokušala sam samo pojasniti zbog svih sudionika foruma. Samo si zamijenila Snježanu i mene.
Želim ti dan sa što manje stresa.

Sanja
Želim ti dan sa što manje stresa.

Sanja
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- ljiljana
-
Manje
Više
16 godina 8 mjeseci ago #397
od ljiljana
Dobro jutro. Kod davanja primjedbe za predstavljanje, niti u primisli mi nije bila sumnja da se radi o neregistriranoj osobi. Samo sam željela znati s kim komuniciram, u najboljoj namjeri. Među kolegama, članovima nikada nije, ne smije, a sigurno neće niti biti bilo kakovih negativnih konotacija u komunikaciji. Moje isprike ako sam se izrazila na način koji nije prihvatljiv kao dobronamjerna primjedba. Hvala Snježani za naputak.
Srdačan pozdrav i ugodan radni dan.
Srdačan pozdrav i ugodan radni dan.
- Justice
-
Manje
Više
16 godina 8 mjeseci ago #392
od Justice
Klikom na korisničko ime iznad avatara dobivate podatke o osobi s kojom razmjenjujete mišljenje na forumu. Moguće je da korisničko ime nije istovremeno i ime ili prezime osobe, već izabrano, ali prije uključivanja u raspravu poželjno je i uputa je da se članovi foruma predstave.
Pozdrav kolegicama, Zaboku i Zadru! I ugodan vikend!
Pozdrav kolegicama, Zaboku i Zadru! I ugodan vikend!
- TENA
- Autor teme
-
Manje
Više
16 godina 8 mjeseci ago #391
od TENA
Draga kolegice, bez ljutnje, ja sam isto informatički nepismena ali mislim da se bez registracije ni ne može pisati na forumu (neka me neko ispravi ako griješim). Logika je da sam registrirana i da ostali registrirani korisnici imaju svoj profil u koji onda svi imamo uvid pa tako i vi u moj. Ako je to tako, onda valjda nema potrebe da se svaki put potpisujem...
Hvala na odgovoru i ja sam bila tog mišljenja ali volim se konzultirati
Pozdrav
Hvala na odgovoru i ja sam bila tog mišljenja ali volim se konzultirati
Pozdrav
- ljiljana
-
Manje
Više
16 godina 8 mjeseci ago #389
od ljiljana
Ne znam da li je stvar moje informatičke nepismenosti ili ..., ali žao mi je kada ne vidim tko postavlja pitanje, kojeg zanimanja, iz koje ustanove, jer osobno meni je lakša komunikacija kada znam s kim razgovaram.
E sad, odgovor. U internom aktu, Izmjenama i dopunama Pravilnika o radu Opće bolnice Zabok sam predvidjela naknadu u visini od 70 %, odnosno kao i do sada kada je ista isplačivana preko HZZO-a. Doprinosi, moje cure na obračunu plaća kažu da je logika da se isti plačaju isto kao i do sada, na naš teret.
Ostaje pitanje da li ograničiti visinu naknade. Milsim da je i to stvar odluke Poslodavca.
Molim da se uvodni dio ne shvati pogrešno.
Srdačan pozdrav
Ljiljana Hursa, Opća bolnica Zabok
E sad, odgovor. U internom aktu, Izmjenama i dopunama Pravilnika o radu Opće bolnice Zabok sam predvidjela naknadu u visini od 70 %, odnosno kao i do sada kada je ista isplačivana preko HZZO-a. Doprinosi, moje cure na obračunu plaća kažu da je logika da se isti plačaju isto kao i do sada, na naš teret.
Ostaje pitanje da li ograničiti visinu naknade. Milsim da je i to stvar odluke Poslodavca.
Molim da se uvodni dio ne shvati pogrešno.
Srdačan pozdrav
Ljiljana Hursa, Opća bolnica Zabok
- TENA
- Autor teme
-
Manje
Više
16 godina 8 mjeseci ago #381
od TENA
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Čl. 37. novog ZOZO propisano je da radnici koji stječu uvjete za starosnu mirovinu po propisima HZMO nemaju pravo na naknadu plaće na teret HZZO-a. Znači kada imam radnika-ženu od primjerice 62 godine, bolovanje prva 42 dana plaćam 85 % od osnovice, sukladno Kolektivnom, a kako kasnije? Mogu li 70 % kao što to radi HZZO, iako će i ovo bolovanje od 70% ići na teret poslodavca i kako obračunati poreze i doprinose. Da li mogu ograničiti iznos kao i HZZO na 4.250 (nisam sigurna koliki je limit)?\'
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.212 sekundi