- Zahvala primljena: 1
usklađenje sa zakon o zdravstvenoj zaštiti
- Papa Štrumf
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
16 godina 7 mjeseci ago #421
od Papa Štrumf
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Sviđa mi se i jedna i druga i treća (čuo sam se s LJiljanom) ideja.
Pojma nemam kak ću ići, pročišćeni tekst ili novi statut, sa informacijama o izmjenama i dopunama.
No, bilo kak bilo - posla je puno i, ruku na srce, dojde ti isto kak delaš. Mene je interesiralo samo to - da li i kako radite. Imam tri odgovora, Izmjene i dopune sa pročišćenim tekstom vode.
Definitivno bum čekal do zadnjeg dana, novi ravnatelj bi mi trebal doći sa prvim aprililijem pak se bum s njim dogovaral kak bumo delali.
Pojma nemam kak ću ići, pročišćeni tekst ili novi statut, sa informacijama o izmjenama i dopunama.
No, bilo kak bilo - posla je puno i, ruku na srce, dojde ti isto kak delaš. Mene je interesiralo samo to - da li i kako radite. Imam tri odgovora, Izmjene i dopune sa pročišćenim tekstom vode.
Definitivno bum čekal do zadnjeg dana, novi ravnatelj bi mi trebal doći sa prvim aprililijem pak se bum s njim dogovaral kak bumo delali.
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- lex
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
16 godina 7 mjeseci ago #420
od lex
Ja sam ti napravila za Upravno vijeće pregled izmjena i dopuna postojećeg Statuta tako da vide što je novoga, a onda sam donijela novi Statut, jer sam također dosad imala puno izmjena i dopuna i jednostavnije mi je s novim statutom.
Nikakva obrazloženja nisam davala Upravnom vijeću, smatram da im je bio dovoljan ovaj pregled izmjena i dopuna starog Statuta radi usporedbe starog i novog propisa.
Ja sam sa Statutom gotova, i čeka suglasnost Županije.
Nikakva obrazloženja nisam davala Upravnom vijeću, smatram da im je bio dovoljan ovaj pregled izmjena i dopuna starog Statuta radi usporedbe starog i novog propisa.
Ja sam sa Statutom gotova, i čeka suglasnost Županije.
- Justice
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 7 mjeseci ago #419
od Justice
Ja ti svaki puta na sjednicu dam na Upravno vijeće prijedlog izmjena i dopuna Statuta, prijedlog pročišćenog teksta novog Statuta (koji uključuje izmjene), obrazloženje izmjena i paralelni prikaz dosadašnjeg Statuta i predloženih izmjena. Ako mi to odobre tada idem na suglasnost Županije i Trgovački sud. Mislim da ću tako i ovaj put. Bar se nadam da budem sve stigla... Umiiiiireeeeem od posla. POZZ!
- Papa Štrumf
-
Manje
Više
16 godina 7 mjeseci ago #418
od Papa Štrumf
Dilema:
Izmjene i dopune ili novi statut.
Novi zakon - novi statut??
Izmjena imam već tri, ovo bi bile četvrte - pročišćeni tekst??
Izmjene i dopune ili novi statut.
Novi zakon - novi statut??
Izmjena imam već tri, ovo bi bile četvrte - pročišćeni tekst??
- Justice
-
Manje
Više
16 godina 7 mjeseci ago #411
od Justice
Mi također nismo pokrenuli postupak izmjene Statuta, a kada ćemo... Mislim da bi trebalo biti uskoro, ali... Prijedlog s moje strane će biti upravo kako kaže ZZZ usklađivanje Statuta s odredbama ZZZ i imenovanje Povjerenstva za kvalitetu do konca lipnja.
Ukoliko budem mogla tu bih pokušala provesti i promjenu dijela organizacijskih jedinica i usklađenje s novim nazivima u visokoškolstvu. Još imam tračak optimizma da barem dio toga budem mogla uskladiti, no što će do kraja biti ne znam. Možda me napusti i taj tračak.
A što se tiče ostalih provedbenih akata i sadržaja istih, zakonodavac nam nije dao rok pa ću sačekati koliko god budem mogla dulje, dok se ne razjasni situacija.
Ukoliko budem mogla tu bih pokušala provesti i promjenu dijela organizacijskih jedinica i usklađenje s novim nazivima u visokoškolstvu. Još imam tračak optimizma da barem dio toga budem mogla uskladiti, no što će do kraja biti ne znam. Možda me napusti i taj tračak.
A što se tiče ostalih provedbenih akata i sadržaja istih, zakonodavac nam nije dao rok pa ću sačekati koliko god budem mogla dulje, dok se ne razjasni situacija.
- Papa Štrumf
-
Manje
Više
16 godina 7 mjeseci ago #410
od Papa Štrumf
SB Stubičke čeka da dođe novi ravnatelj, a to se očekuje sa prvim aprililijem. U dogovoru s novim šefom, čekam s promjenama Statuta. Eventualne izmjene i dopune, tumačenja i slično će biti dobrodošli.
- lex
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
16 godina 7 mjeseci ago #408
od lex
SB za plućne bolesti i TBC Klenovnik u postupku je donošenja Statuta prema Naputku Varaždinske županije (dali su nam rok do 27.02.2009.), tako da nismo u mogućnosti čekati stav struke, već moramo postupiti po Zakonu (u Statutu postoji samo pomoćnik za sestrinstvo).

- TENA
-
Manje
Više
16 godina 7 mjeseci ago #407
od TENA
Opća bolnica Zadar također ne radi ništa po pitanju usklađivanja akata sa Zakonom. Čekamo službeni stav struke i nadamo se kvalitetnim rješenjima
- ljiljana
- Autor teme
-
Manje
Više
16 godina 7 mjeseci ago #406
od ljiljana
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Dragi moji,
jučer sam bila na sastanku Pravnog savjeta pri Udruzi poslodavaca u zdravstvu. Šaljem vam sažetak rasprave, možda kao malu pomoć pri donošenju odluka u Vašoj ustanovi.
Možda da se uključite u raspravu, što se događa konkretno u vašoj ustanovi?
Ja sam \"prisiljena\" najvjerojatnije već slijedeći tjedan dati na Upravno vijeće Izmjene i dopune Statuta i Pravilnika o radu. Osobno smatram (iako nisam na položaju pomoćnika)da je odredba diskriminirajuća i \"izazvat će mnoge probleme pri primjeni\". Zapravo već smo i razmijenili međusobna mišljenja na temu.
Ugodan vikend
Ljiljana
Ugodan vikend
jučer sam bila na sastanku Pravnog savjeta pri Udruzi poslodavaca u zdravstvu. Šaljem vam sažetak rasprave, možda kao malu pomoć pri donošenju odluka u Vašoj ustanovi.
Možda da se uključite u raspravu, što se događa konkretno u vašoj ustanovi?
Ja sam \"prisiljena\" najvjerojatnije već slijedeći tjedan dati na Upravno vijeće Izmjene i dopune Statuta i Pravilnika o radu. Osobno smatram (iako nisam na položaju pomoćnika)da je odredba diskriminirajuća i \"izazvat će mnoge probleme pri primjeni\". Zapravo već smo i razmijenili međusobna mišljenja na temu.
Ugodan vikend
Ljiljana
Privitak Kratko_izvje__e_sa_sastanka_Udruge_poslodavaca_u_zdravstvu.doc nije prisutan
Ugodan vikend
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.191 sekundi