Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

elaborati za spec usavrsavanje

• lex
  • lex's Avatar
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Više
15 godina 10 mjeseci ago #653 od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
ja planiram poslati licence, ugovore o radu, uvjerenja o polozenom specijalistickom ispitu, preslijke radne knjizice, a iz knjigovodtstva su mi izlistali knjiznicni fond, i popis opreme...i mislim da je to zasada dosta.

Kao sto kolega rece...to je ionako bila moja ideja da se posalje elaborat...a Strucno vijece jos niti ne zna da cemo zatraziti ovlastenja,,,

Pisem bez nasih slova jer sam na GO..., pa sam na hotelskom kompu... u Austriji sam na skijanju par dana...svima lijepi pozdrav iz Obertauerna....

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.

• Papa Štrumf
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Više
15 godina 10 mjeseci ago #652 od Papa Štrumf
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
ja sam poslal samo licence, ugovore i potvrde o položenom specijalističkom.
Spisak literature, informatičke opreme i neke druge eventualne potrebice - nisam slao.
Ak uzmeš u obzir da je to ionak bila moja ideja, a SV je samo dalo potpis, i to je dosta.

• Justice
  • Autor teme
Više
15 godina 10 mjeseci ago #651 od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Kako vam napreduju elaborati za odobrenje dijela praktičnog specijalističkog usavršavanja po granama medicine?

Jeste li računali točan rok?

Hoćete dostavljati preslike važećih Odobrenja za samostalan rad, Uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu, potvrde o radnom odnosu s punim radnim vremenom i godinama specijalističkog staža, potvrdu knjižnice s popisom knjižničnog fonda, potvrdu Odjela za medicinsku informatiku s popisom informatičke opreme, odluku Stručnog vijeća s prijedlogom liste komentora?

Ja sam do sada sve to slala, ali sam sad u vremenskoj stisci pa bih neke stvari i skratila ako ne stignem... Ostalo mi je još 9,5 od 13.
Danas uspješno završen 1 elaborat, a započeta tri elaborata, dok je 1/3 od dva elaborata završena.

U pauzi dok mozgam, družim se s kolegama mailom da ne \"pregorim\", časte me čokoladom i posjećujem naše stranice.

Vi?

Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.226 sekundi
Pokreće Kunena Forum