- Zahvala primljena: 1
katalog informacija
- Jamesanna
- Posjetitelj
-
14 godina 8 mjeseci ago #1144
od Jamesanna
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
omg..pa što je sad to??Kako ćemo to izraditi?? Još jedan dugotrajan posao.... jaoj
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- Papa Štrumf
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
14 godina 8 mjeseci ago #1142
od Papa Štrumf
Na našu žalost, izmjenama i dopunama Zakona smo i mi postali obvezni.
Članak 3. st. 1. t. 2. \"Tijela javne vlasti« su državna tijela, tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, pravne osobe s javnim ovlastima i druge osobe na koje su prenesene javne ovlasti, pravne osobe čiji su programi ili djelovanje zakonom utvrđeni kao javni interes te se u cijelosti ili djelomično financiraju iz državnog proračuna ili iz proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, kao i trgovačka društva u kojima Republika Hrvatska i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju zasebno ili zajedno većinsko vlasništvo...\"
Članak 3. st. 1. t. 2. \"Tijela javne vlasti« su državna tijela, tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, pravne osobe s javnim ovlastima i druge osobe na koje su prenesene javne ovlasti, pravne osobe čiji su programi ili djelovanje zakonom utvrđeni kao javni interes te se u cijelosti ili djelomično financiraju iz državnog proračuna ili iz proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, kao i trgovačka društva u kojima Republika Hrvatska i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju zasebno ili zajedno većinsko vlasništvo...\"
- nikolina_belamaric
- Autor teme
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 0
14 godina 8 mjeseci ago #1141
od nikolina_belamaric
Pa evo mi smo dobili od Ministarstva proslijeđen tj. ustupljen dopis kojim se od strane treće osobe traži neka informacija pozivajući se na taj Zakon.Mi odgovorili da Vlada temeljem čl.3. nije objavila popis tijela javne vlasti te da nismo sigurni da li nas obvezuje ovaj Zakon.Međutim, stiže iz Ministartsva \"pojašnjenje
zakonskih promjena\" gdje oni navode da Vlada više neće objavljivati taj popis tijela javne vlasti te da sukladno izmjenama Zakona bolnice postaju tijela javne vlasti pa su naravno obvezna imati katalog i postupati po tom Zanoku. Osobno mislim da je suludo, jer stvarno neztnam s obzirom na sva ograničenja koje bi mi informacije mogli davati trećim osobama.
zakonskih promjena\" gdje oni navode da Vlada više neće objavljivati taj popis tijela javne vlasti te da sukladno izmjenama Zakona bolnice postaju tijela javne vlasti pa su naravno obvezna imati katalog i postupati po tom Zanoku. Osobno mislim da je suludo, jer stvarno neztnam s obzirom na sva ograničenja koje bi mi informacije mogli davati trećim osobama.
- lex
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
14 godina 8 mjeseci ago #1139
od lex
hm...ja nemam...daj nam taj dopis Ministarstva prepričaj...na šta se pozivaju....
- nikolina_belamaric
- Autor teme
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 0
14 godina 8 mjeseci ago #1138
od nikolina_belamaric
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Poštovani kolege, jel itko od vas ima katalog informacija sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama?
Naime, izmjenama tog Zakona i mi smo usli u \"tijela javnih vlasti\" (o tome nas obavijestilo i Ministarstvo).
Naime, izmjenama tog Zakona i mi smo usli u \"tijela javnih vlasti\" (o tome nas obavijestilo i Ministarstvo).
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.183 sekundi