Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

ILEC PRAVNI ENGLESKI

• lex
  • lex's Avatar
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Više
13 godina 5 mjeseci ago #1366 od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
hehe, interesantno je...mada mi ne moraš govoriti "ti", svi smo mi u našoj Udruzi kao jedna obitelj....pogledati ću na stranicama koje sim preporučila...

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.

• Maša
  • Autor teme
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Više
13 godina 5 mjeseci ago #1365 od Maša
Pozdrav Lex, baš mi je drago da vas interesira!Mislim da je to korisno za položiti, a sad kad sam dobila detaljnije informacije, ajme, treba tu truda i truda :o ....uglavnom, tečaj traje od 28.5.-10.9., stavlaju se lekcije on-line, dobije se zadaća, on line se radi gramatika i sve što se traži za polaganje ILEC-a. Na stranicama www.pravniengleski.hr se može detaljnije vidjeti, nemoguće mi je sve detalje što mi je Tatjana poslala ovdje sad i napisati. Polaže se u British council Zagreb, dva puta godišnje, to polaganje stoji 1.680,00 kn. A ovaj tečaj za pripremanje stoji 1.500,00 kn + PDV, s tim da se može plaćati u tri rate. Jedna subota bit će za simulaciju ispita koji traje 5 i pol sati...I da, priznat je svugdje u svijetu, British council izdaje uvjerenje. E,da, Tatjana održava i off-line pripreme za polaganje,ali to se dodatno plaća.
Sad kad ovo pišem, ajme, baš mi izgleda teško i dosta stoji,ali mislim da se isplati uložiti u to.

Eto, bilo bi mi drago da mi se netko priključi na ovim pripremama.
Lex, da li vam zvuči interesantno?

• lex
  • lex's Avatar
Više
13 godina 5 mjeseci ago #1363 od lex
Pozdrav našoj novoj/staroj članici...interesantna informacija...reci nam malo kako to funkcionira i da li se dobije kakav certifikat nakon završenog tečaja! I...naravno...način plaćanja!

• Maša
  • Autor teme
Više
13 godina 5 mjeseci ago #1362 od Maša
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Bok kolege i kolegice,

evo mene nove-stare članice, javljam se s jednim upitom, za polaganje pravnog engleskog. S obzirom da sam već drugi put na porodiljnom, dobila sam želju nešto učiniti za sebe, pa sam odlučila položiti ILEC- pravni engleski. Moja poznanica, prof. engleskog, koja je ILEC položila, održava on-line tečaj za polaganje ILEC-a, s tim da se nakon on-line tečaja dolazi na simulaciju ispita i dodatne pripreme. Tečaj starta 28.5. i traje 15 tjedana. Cijena je 1.500,00 kn. Evo, pa pozivam vas, ukoliko se zainteresirani da nam se pridružite!
Lijepi pozdrav svima!

Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.119 sekundi
Pokreće Kunena Forum