Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

Reccceeessija

• Justice
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Više
16 godina 10 mjeseci ago #319 od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Eh društvo,
došlo mi je da i sama malo jadikujem među prijateljima i kolegama, ali sam bila preveć u poslu... Uz sve klasične poslove završetka godine, isteka ugovora, sklapanja novih, i sve što lex-ica nabroji (nabava, specijalizacije...), tu su mi se ubacili i radovi u uredu, adaptacija odjela, ugovori za sistematske preglede djelatnika škola naše županije, PS HZMO, tablice Agencije za znanost i obrazovanje, multinacionalno kliničko istraživanje novog lijeka, 4 znanstvena istraživanja, novi Poslovnik, ovrhe na plaćama... A moram i organizirati i odraditi inventure i od prosinca do lipnja jednom tjedno biti organizator i \"profešorica u praksi\" dvjema studenticama upravnog studija. Naočale već imam! Jedino ne znam da podebljam stakla?
Radno vrijeme i mjesto mi je vrlo fleksibilno: radim kod kuće, radim vikendom, ostajem duže na poslu - samo da sve stignem...
Ma, ne dam se, samo s vremena na vrijeme dišem na škrge. Ne, ne mislim da sam zlatna ribica... One nemaju metlu! ;)

Pozdrav veliki svima!

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.

• lex
  • lex's Avatar
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Više
16 godina 10 mjeseci ago #318 od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
:angry: E, moj prijatelju, bojim se, da što se više bliži kraj godine, to mi pravnici imamo više posla!

Bavimo se kojekakvim stvarima, i koje bismo morali raditi, i koje bi netko drugi mogao radiiti, ali neće, ili mu se ne da.

Mene ti muči javna nabava (cijela nauka!), natječaji za specijalizante, tekući psolovi, i oni koji su nedavno izmišljeni (katalog poslova u javnim službama), a sve iziskuje puno vremena, i još više papira!!!

Imam osjećaj da mi pravnici moramo sve znati, sve napraviti, i k tome još i kvaliteto!

Uf, loše sam volje, preopterećenje me ubija, a ne mogu si pomoći, jer svi nešto traže, a ja ne stižem!!

A naravno, nitko neće shvatiti da smo i mi vrijedna i svestrana struka, koja uskače u sve moguće i nemoguće situacije!!

:silly: Upravo se ovako osjećam, ali da ne bude sve tako crno, ajde, moram se nagraditi za sve moje uspjehe u posljednjih par mjeseci, pa evo ....

I svima onima koji smatraju da im to pripada...

Živjeli!!!

• Papa Štrumf
  • Autor teme
Više
16 godina 10 mjeseci ago #317 od Papa Štrumf
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Kaj se događa, nastupila recesija, ha?
Nemrem verovati, svi smo valjda u nekom badu, niko ništ ne zove, ne piše, ne šali se, ne žali se, ne pita, nema problema (to ne vjerujem, ali...) i tak.
Eto niti ja nemam inspiracije, ali vidim da je lexica isto na stranici, bu nekaj.
Usput pitanjce - kak se nosite sa centralnim naručivanjem, kak vam se čini cezih.
Dajte, ljudi, malo se prodrmajte.

Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.172 sekundi
Pokreće Kunena Forum