- Zahvala primljena: 0
ajde ljudi
- Justice
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
16 godina 9 mjeseci ago #327
od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
A sad moram malo prestati pisati izvjesno vrijeme: da ne ispadne kako ja imam najmanje posla kada imam najviše postova. Srećom da se novosti i ogledni primjerci ne računaju. Ispalo bi da uz to imam i previše ženskih hormona: previše pričam, previše pišem, previše radim (to mi nitko neće sigurno priznati), vičem...
A znam da to neću uspjeti, da ću htjeti malo probrbljati i podijeliti s kolegama razmišljanja...
Svi samo kukaju, si primjetio? I koliko ih mi \"špotali\" neće pisati... Oni sada spavaju, a ja... pišem...
A znam da to neću uspjeti, da ću htjeti malo probrbljati i podijeliti s kolegama razmišljanja...
Svi samo kukaju, si primjetio? I koliko ih mi \"špotali\" neće pisati... Oni sada spavaju, a ja... pišem...
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- Justice
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 9 mjeseci ago #326
od Justice
Ha, ha, ha! Vidjeh i u ppt formatu, ali se ponovno od srca nasmijah.
A moram priznati da me u ovaj kasni sat izmori objašnjenje za švicarsko osiguranje. Morala sam si to sve i predočiti mišlju u sliku...
Sumnjaš u žene, ili je ipak krivo osiguranje??? A presumpcija nevinosti kolega??? Tolike godine učenja na faksu... Hm! Hm!
Mislim da je ipak riječ o ograničenju veličine priloga, ali bi trebalo pitati muškog admina. Ako još radi volonterski za nas??? Nismo ti mi žene baš za sve krive, ali naravno \"ziherašice\" jesmo, iako nekad... Ma znaš...
Inače, frka i gužva je, barem meni na svim poljima. O godišnjem sanjam... otvorenih očiju...
Si ti provodio koji otvoreni postupak nabave s okvirnim sporazumom? Koji? A pregovarački postupak bez prethodne objave? Meni su planirano ostali neki postupci za napraviti i za objaviti odmah u novoj godini. Ne znam kako budem stigla, samo znam da moram...
Jesi ti napisao popis poslovnih procesa u svojoj službi i nacrtao dijagrame? Ja ih ne stignem niti popisati... Pretjerujem, nešto jesam radila, ali bih morala doraditi do kraja godine. Pomoglo bi mi da se čujemo ako si ti zgotovio.
A kad ideš na godišnji? Uf... Hvata me sjeta...

A moram priznati da me u ovaj kasni sat izmori objašnjenje za švicarsko osiguranje. Morala sam si to sve i predočiti mišlju u sliku...
Sumnjaš u žene, ili je ipak krivo osiguranje??? A presumpcija nevinosti kolega??? Tolike godine učenja na faksu... Hm! Hm!
Mislim da je ipak riječ o ograničenju veličine priloga, ali bi trebalo pitati muškog admina. Ako još radi volonterski za nas??? Nismo ti mi žene baš za sve krive, ali naravno \"ziherašice\" jesmo, iako nekad... Ma znaš...

Inače, frka i gužva je, barem meni na svim poljima. O godišnjem sanjam... otvorenih očiju...
Si ti provodio koji otvoreni postupak nabave s okvirnim sporazumom? Koji? A pregovarački postupak bez prethodne objave? Meni su planirano ostali neki postupci za napraviti i za objaviti odmah u novoj godini. Ne znam kako budem stigla, samo znam da moram...
Jesi ti napisao popis poslovnih procesa u svojoj službi i nacrtao dijagrame? Ja ih ne stignem niti popisati... Pretjerujem, nešto jesam radila, ali bih morala doraditi do kraja godine. Pomoglo bi mi da se čujemo ako si ti zgotovio.
A kad ideš na godišnji? Uf... Hvata me sjeta...
- Papa Štrumf
- Autor teme
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
16 godina 9 mjeseci ago #325
od Papa Štrumf
Neda on meni poslati foru. Neda i neda. Htel sam svojevremeno poslati nekaj o ženama, to sam razmel, šefica je žena, punto isto, - velim ja - žene su se osigurale. Ali ovo je preveč-
Nisam niti ja od jučer, ja sam od malo morgen ljudi. Preformatiral sam foricu, Bog se valjda nebu ljutil i šaljem ovako sad, pa kaj bu bu.
Nisam niti ja od jučer, ja sam od malo morgen ljudi. Preformatiral sam foricu, Bog se valjda nebu ljutil i šaljem ovako sad, pa kaj bu bu.
Privitak I_stvori_Bog.doc nije prisutan
- Papa Štrumf
- Autor teme
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
16 godina 9 mjeseci ago #324
od Papa Štrumf
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Ste živi, halo, ima koga???
evo nekaj kaj sam danas skinul i ummmmmmmmmmmmmmmroooooooooo od smijeha.
evo nekaj kaj sam danas skinul i ummmmmmmmmmmmmmmroooooooooo od smijeha.
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.220 sekundi