- Zahvala primljena: 0
Prijatelji stari gdje ste?
- Justice
- Autor teme
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
16 godina 4 mjeseci ago #499
od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Ispravak tiskarske pogreške: srećom (tipke \"č\" i \"ć\" su mi preblizu, a ja prebrzo pišem).
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- Justice
- Autor teme
-
Manje
Više
16 godina 4 mjeseci ago #498
od Justice
Nemoj šutjeti! 
Ja bih se češće javila, ali nemam vremena ni za disanje... S vremena na vrijeme samo pročitam što ima novoga kod nas.
Bila mi je nevjerojatna gužva prošli tjedan: kolegica iz kadrova, kolegica iz javne nabave, kolegica iz plana, analize i statistike na godišnjem, a ja u 16 tablica za znanstveno-istraživačku djelatnost, izvješćima ministarstvu, različitim podacima od 2005. do 2008. s aktualnom problematikom i prijedlozima do 2013. god, Stručnom vijeću, zapošljavanju po 2 javna natječaja, natječaju za specijalizacije, 2 otvorena natječaja za javnu nabavu i 1 postupku u roku mirovanja te više ugovora o javnoj nabavi... Naravno, uz redovan posao...
U četvrtak mi nije bilo dobro, a baš ni danas poslijepodne... Srečom da nisam u četvrtak ja vozila auto, jer bih završila garant izvan ceste. Preumorna sam... O godišnjem sanjam... ali biti će radni... i to tek kad završim još 2 malo kompliciranija postupka. Ako ne dođe još koji...
Ali ne dam se!

p.s. Jesam li te uvjerila da nastaviš pisati???
Također, ako imaš štogod zgodnog od oglednih primjeraka, obrazaca i akata, pošalji mi na privatni mail pa budem postavila. Moram i sama pogledati što imam kad stignem, ali to će morati malo sačekati... da se ne stekne krivi dojam kako samo brbljamo.

Ja bih se češće javila, ali nemam vremena ni za disanje... S vremena na vrijeme samo pročitam što ima novoga kod nas.
Bila mi je nevjerojatna gužva prošli tjedan: kolegica iz kadrova, kolegica iz javne nabave, kolegica iz plana, analize i statistike na godišnjem, a ja u 16 tablica za znanstveno-istraživačku djelatnost, izvješćima ministarstvu, različitim podacima od 2005. do 2008. s aktualnom problematikom i prijedlozima do 2013. god, Stručnom vijeću, zapošljavanju po 2 javna natječaja, natječaju za specijalizacije, 2 otvorena natječaja za javnu nabavu i 1 postupku u roku mirovanja te više ugovora o javnoj nabavi... Naravno, uz redovan posao...
U četvrtak mi nije bilo dobro, a baš ni danas poslijepodne... Srečom da nisam u četvrtak ja vozila auto, jer bih završila garant izvan ceste. Preumorna sam... O godišnjem sanjam... ali biti će radni... i to tek kad završim još 2 malo kompliciranija postupka. Ako ne dođe još koji...
Ali ne dam se!

p.s. Jesam li te uvjerila da nastaviš pisati???
Također, ako imaš štogod zgodnog od oglednih primjeraka, obrazaca i akata, pošalji mi na privatni mail pa budem postavila. Moram i sama pogledati što imam kad stignem, ali to će morati malo sačekati... da se ne stekne krivi dojam kako samo brbljamo.
- Papa Štrumf
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
16 godina 4 mjeseci ago #496
od Papa Štrumf
haaaaaaaaaaaaaaalo!!!
aaaaaaaallllllloooha!
ima li koga?
Kaj se događa, niko se ne javlja, niko niš ne pita, nikom niš ne treba. Užas!
.....
onda šutim i ja.
aaaaaaaallllllloooha!
ima li koga?
Kaj se događa, niko se ne javlja, niko niš ne pita, nikom niš ne treba. Užas!
.....
onda šutim i ja.
- lex
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
16 godina 4 mjeseci ago #489
od lex
Izbori prošli...sad se spremaju torbe za Umag, sutra se putuje, i nema nas 4 dana!
A Sistematizacija će čekati bolja vremena, dok se u Umagu napune baterije.
Slike su kod mene, ali ih nisam stigla staviti, gledati ćemo ih dok se vratim iz Umaga!
A Sistematizacija će čekati bolja vremena, dok se u Umagu napune baterije.

Slike su kod mene, ali ih nisam stigla staviti, gledati ćemo ih dok se vratim iz Umaga!
- Justice
- Autor teme
-
Manje
Više
16 godina 4 mjeseci ago #488
od Justice
Hej tajniče, a gdje su slike sa skupštine iz Zagreba i sa savjetovanja u Opatiji? 
Bar da vas vidim!

Bar da vas vidim!
- Justice
- Autor teme
-
Manje
Više
16 godina 4 mjeseci ago #487
od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Kao što naslov kaže: prijatelji stari gdje ste? U izmjeni Statuta ili Pravilnika o sistematizaciji? Ili ste možda na godišnjem odmoru? U izborima? Ili pakirate putne torbe za Umag?
Hm, što se mene tiče: ja sam u s..... Ma, štogod te točkice značile (dajem na volju čitateljima da ih protumače kako god žele-ipak smo mi pravnici), još uvijek se ne dam, a do kad\' ću: ne zna se. Sve u svemu gužva, gužva, gužva...
Hoću da dan duže traje, više vremena za klince, malo mira, društvo prijatelja i dobar vic!!!
Hm, što se mene tiče: ja sam u s..... Ma, štogod te točkice značile (dajem na volju čitateljima da ih protumače kako god žele-ipak smo mi pravnici), još uvijek se ne dam, a do kad\' ću: ne zna se. Sve u svemu gužva, gužva, gužva...
Hoću da dan duže traje, više vremena za klince, malo mira, društvo prijatelja i dobar vic!!!
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.172 sekundi