- Zahvala primljena: 0
Članak 67 TKU-a
- mara
- Autor teme
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
12 godina 9 mjeseci ago #1508
od mara
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Naša ustanova, uz suglasnost sa Sindikatom i Radničkim vijećem, u lipnju NE ISPLAĆUJE putne troškove radnicima, što je najmanje traumatično, budući u lipnju isplaćujemo regres (odnosno SMO isplaćivali)
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- mara
- Autor teme
-
Manje
Više
12 godina 10 mjeseci ago #1507
od mara
da zakon je već u pripremi, al ne obuhvaća putne troškove....tako da će vjerojatno u tom dijelu GKU ostati na snazi još jedno razdoblje..dok ne usuglase granske...
...al procedura praćenja i isplate po novom TKU-je u najmanju ruku tragikomična. trebamo još jednog čovjeka na plaćama da prikuplja i prati evidencije svakodnevnog putovanja, stornirava, izračunava i obranučava putne troškove...
...al procedura praćenja i isplate po novom TKU-je u najmanju ruku tragikomična. trebamo još jednog čovjeka na plaćama da prikuplja i prati evidencije svakodnevnog putovanja, stornirava, izračunava i obranučava putne troškove...
- Papa Štrumf
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
12 godina 10 mjeseci ago #1502
od Papa Štrumf
gle, mi se držimo strogo pravila - u mjesecu u kojem koristiš veći dio go - nema prijevoznih
troškova, pak takvog problema nemam.
Onda, za prosinac je dobil putne troškove na kraju studenog - prema staroj adresi,
eventualno kod isplate za siječanj isplatiti razliku ili ne - jer ste odlučili da
plaćate pol u srpnju- pol u prosincu.
troškova, pak takvog problema nemam.
Onda, za prosinac je dobil putne troškove na kraju studenog - prema staroj adresi,
eventualno kod isplate za siječanj isplatiti razliku ili ne - jer ste odlučili da
plaćate pol u srpnju- pol u prosincu.
- lex
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
12 godina 10 mjeseci ago #1500
od lex
iskreno...još se nisam pošteno uhvatila u koštac sa "samo" 19 stavaka jednog članka...ti naši sindikati su napravili cijelu nauku iz putnih troškova...i ja se slažem sa Štrumpfom...povoljnije pravo...samo i to će biti ukinuto nekim zakončićem...i onda mi pravnici neka opet primjenjujemo nekakve odredbe za koje ne znaju primijeniti niti oni koji su ih napisali, šta su napisali, a ne znaju ih niti protumačiti...
Evo jedna stvar za razmišljanje....čovjek mi je promijenio boravište, uredna prijava na policiji, i traži putni trošak..dosada ga nije imao jer je živio nedaleko od ustanove...pripada mu pravo za prosinac, da li mu dati cijeli putni trošak ili samo pola (mi inače na račun onog jednog mjeseca GO isplaćujemo putni trošak po pola u srpnju i prosincu). GKU kaže da radnik nema pravo na naknadu troška prijevoza u mjesecu u kojem koristi veći dio GO. Radnik je GO iskoristio. Što vi mislite?
Evo jedna stvar za razmišljanje....čovjek mi je promijenio boravište, uredna prijava na policiji, i traži putni trošak..dosada ga nije imao jer je živio nedaleko od ustanove...pripada mu pravo za prosinac, da li mu dati cijeli putni trošak ili samo pola (mi inače na račun onog jednog mjeseca GO isplaćujemo putni trošak po pola u srpnju i prosincu). GKU kaže da radnik nema pravo na naknadu troška prijevoza u mjesecu u kojem koristi veći dio GO. Radnik je GO iskoristio. Što vi mislite?

- TENA
-
Manje
Više
12 godina 10 mjeseci ago #1495
od TENA
Sa zadovoljstvom ću ovo prepustiti gospodinu sanacijskom upravitelju!
- Papa Štrumf
-
Manje
Više
12 godina 10 mjeseci ago #1493
od Papa Štrumf
Maro Marice
ako se ništa "drugo" ne desi - zna se - po povoljnijem pravu, a to bude
granski kolektivni ugovor.
Ili, da vidimo kaj sve piše u TKU, ali sumnjam da su riješili i ta pitanja
iz granskog.
Tak.. ili...
ako se ništa "drugo" ne desi - zna se - po povoljnijem pravu, a to bude
granski kolektivni ugovor.
Ili, da vidimo kaj sve piše u TKU, ali sumnjam da su riješili i ta pitanja
iz granskog.
Tak.. ili...
- mara
- Autor teme
-
Manje
Više
12 godina 10 mjeseci ago #1490
od mara
Nije mi uspjelo instaliranje datoteke (teksta TKU-a,prevelika je - tako da će te TKU morati potražiti na navedenim str. ili pričekati objavu- za čas bude, nema straha)
P.s. uskoro nam stiže i Zakon o uskrati isplate pojedinih materijalnih prava zaposlenima u javnim službama (prijedlog isto na stranicama SSZSSH...) Non comment...

P.s. uskoro nam stiže i Zakon o uskrati isplate pojedinih materijalnih prava zaposlenima u javnim službama (prijedlog isto na stranicama SSZSSH...) Non comment...
- mara
- Autor teme
-
Manje
Više
12 godina 10 mjeseci ago #1489
od mara
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Hajde ekipa da vas čujem!!! Kako će te i temeljem čega, od 01.01.2013.g. isplaćivati putne troškove?
(tekst vam je na stranicama SSZSSH-i u prilogu. I nije više prijedlog - jučer je potpisan, kako ste već sigurno čuli)
(tekst vam je na stranicama SSZSSH-i u prilogu. I nije više prijedlog - jučer je potpisan, kako ste već sigurno čuli)
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.240 sekundi